Contact: 0182 - 384 789

Schoolmelk

Om de ochtend even een moment te onderbreken, mogen de kinderen vlak voor de pauze wat eten en drinken. Uw kind kan hiervoor gebruik maken van een schoolmelkabonnement.

Uitgebreide informatie over het gebruik en de kosten van schoolmelk kunt u vinden op de site van Campina. Via de Campina-site is het ook mogelijk om uw kind(eren) aan te melden.

Mocht dat niet lukken dan kunt u bij de administratie van de school (Rank-oost) om eenaanmeldformulier vragen. Campina informeert u en de school over de ingangsdatum van het nieuwe abonnement. De betaling regelt Campina met u, als klant.


Contactgegevens

PCB De Rank

Pasteurweg 93

2871 JM  Schoonhoven

0182 - 384 789

directie@pcb-derank.nl

Bereikbaarheid

De directeur is in principe in de ambulante tijd bereikbaar, omdat dit de tijd is, dat zij niet voor een groep staat. In grote lijnen het volgende: juf Cootje Heeringa is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ambulant. Woensdag is doorgaans haar vrije dag. Door vergaderingen buiten de school moet hier echter nog weleens van worden afgeweken. U doet er dus verstandig aan om een afspraak te maken, voordat u naar school komt om met haar te praten.

Indien u de leerkracht van uw kind wilt spreken, kunt u 15 minuten voor of na schooltijd telefonisch contact opnemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid contact op te nemen via de emailadressen van de leerkrachten die staan weergegeven op deze website. Een afspraak maken voor een gesprek is natuurlijk ook mogelijk.