Contact: 0182 - 384 789

Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR)

Op verenigingsniveau is er ook een Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad. Deze GMR is samengesteld uit ouders en onderwijsgevend personeel van alle betrokken scholen van onze vereniging. Dit betekent dat we met 8 ouders en 8 personeelsleden samen de GMR van de PCPO-Krimpenerwaard vorm geven.

Veelal zijn de GMR-leden gekozen vanuit de plaatselijke medezeggenschapsraden, maar dit heeft geen wettelijke verplichting meer. De volgende 2 mensen zijn afgevaardigden naar de GMR namens de ouders en het personeel van De Rank: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. namens de ouders. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. namens het personeel. Beiden zijn geen lid meer van de MR, maar vertegenwoordigen wel de beide geledingen op verenigingsniveau. Zij zorgen voor bovenschoolse input naar de plaatselijke MR.

De GMR komt regelmatig bijeen en vergadert dan samen met de directeur/bestuurder. De inhoud van de vergaderingen is vooral gericht op nieuwe beleidsstukken die op bovenschoolsniveau zijn opgesteld en in de scholen moeten worden ingevoerd. Daarnaast komen onderwerpen als samenwerking binnen het WSNS(samenwerkingsverband) en mogelijke fusieontwikkelingen met andere verenigingen aan de orde.

Mocht u vragen hebben over GMR-aangelegenheden dan kunt u bovenstaande personen uiteraard met uw vraag benaderen.


Contactgegevens

PCB De Rank

Pasteurweg 93

2871 JM  Schoonhoven

0182 - 384 789

directie@pcb-derank.nl

Bereikbaarheid

De directeur is in principe in de ambulante tijd bereikbaar, omdat dit de tijd is, dat zij niet voor een groep staat. In grote lijnen het volgende: juf Cootje Heeringa is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ambulant. Woensdag is doorgaans haar vrije dag. Door vergaderingen buiten de school moet hier echter nog weleens van worden afgeweken. U doet er dus verstandig aan om een afspraak te maken, voordat u naar school komt om met haar te praten.

Indien u de leerkracht van uw kind wilt spreken, kunt u 15 minuten voor of na schooltijd telefonisch contact opnemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid contact op te nemen via de emailadressen van de leerkrachten die staan weergegeven op deze website. Een afspraak maken voor een gesprek is natuurlijk ook mogelijk.