Contact: 0182 - 384 789

PCB De Rank - Onze school

 • Onze school

  De Rank is sinds augustus 2005 één van de 8 scholen van de PCPO Krimpenerwaard. Daarvoor maakte de Rank deel uit van de Vereniging voor Christelijk Onderwijs te Schoonhoven. Die Vereniging is in 1974 ontstaan uit een samenvoeging van de plaatselijke Gereformeerde en de Hervormde schoolvereniging.

  Lees meer
 • Beleidsnota's

  Op deze pagina vindt u verwijzingen naar allerlei beleidnota's en protocollen die wij voor onze school hebben ontwikkeld. Veel van deze informatie is ook terug te vinden in onze schoolgids en haar bijlage van dit schooljaar. Op deze manier hopen we dat u snel te weten kunt komen op welke manier bepaalde zaken op school zijn geregeld.

  Lees meer
 • Identiteit

  Geschiedenis
  De Rank is sinds augustus 2005 één van de 8 scholen van de PCPO Krimpenerwaard. Daarvoor maakte de Rank deel uit van de Vereniging voor Christelijk Onderwijs te Schoonhoven. Die Vereniging is in 1974 ontstaan uit een samenvoeging van de plaatselijke Gereformeerde met de Hervormde Schoolvereniging. Vanaf die datum beheerde de Vereniging drie scholen in Schoonhoven, te weten de Ichthus, de Maranatha en de Rehoboth. In 1995 zijn de Maranatha en de Rehoboth samen gegaan in de Rank.

  Lees meer
 • PCPO Krimpenerwaard

  slogan pcpo

  Onze school maakt deel uit van de vereniging PCPO Krimpenerwaard. Deze vereniging verzorgt christelijk onderwijs in 6 plaatsen van de gemeente Krimpenerwaard vanuit de kernwoorden identiteit en kwaliteit.

  Lees meer
 • 1


LipDub | 25-jarig bestaan


Contactgegevens

PCB De Rank

Pasteurweg 93

2871 JM  Schoonhoven

0182 - 384 789

directie@pcb-derank.nl

Bereikbaarheid

De directeur is in principe in de ambulante tijd bereikbaar, omdat dit de tijd is, dat zij niet voor een groep staat. In grote lijnen het volgende: juf Cootje Heeringa is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ambulant. Woensdag is doorgaans haar vrije dag. Door vergaderingen buiten de school moet hier echter nog weleens van worden afgeweken. U doet er dus verstandig aan om een afspraak te maken, voordat u naar school komt om met haar te praten.

Indien u de leerkracht van uw kind wilt spreken, kunt u 15 minuten voor of na schooltijd telefonisch contact opnemen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid contact op te nemen via de emailadressen van de leerkrachten die staan weergegeven op deze website. Een afspraak maken voor een gesprek is natuurlijk ook mogelijk.