Het klussenteam bestaat uit ouders die een handige en praktische bijdrage willen leveren aan onze school. Er zijn altijd wel kleine klusjes en reparaties in en rondom het schoolgebouw die aandacht nodig hebben. Dankzij de enthousiaste ouders van het klussenteam konden al veel kleine maar soms ook grote reparaties en veranderingen aan het schoolgebouw worden uitgevoerd. Een paar voorbeelden: Buitenspeelmateriaal van de kleuters wordt door hen ook bijgehouden en gerepareerd, een laatje in de keuken hangt eruit: zij zorgen dat het weer gerepareerd wordt. De deurposten zijn licht geschuurd en geverfd, een gootsteen is verstopt of een kraan lekt: zij repareren dat.

Eén keer per maand komt het team op een avond bij elkaar en gaan aan de slag met de klusjes die verzameld zijn. Die avonden wordt er natuurlijk ook koffie gedronken en gekletst. Een enkele keer neemt iemand een klus mee naar huis, zoals een lamineerapparaat dat kapot is. Dat kan ook altijd.

U kunt altijd aanschuiven op zo’n avond, we starten altijd om 19.15 uur op de Pasteurweg 93. U mag ook later aansluiten als de tijd te vroeg is.